http://speedboats.no/wp-content/themes/fullscreen
mer

Rightbox

Informasjon om båtlifter

Speedboats AS tilbyr salg av Sunstream Boat Lifts etter avtale med produsent.

Vi tilbyr alle produkter fra Sunstream, bl.a. SunLift, V-lift+, FloatLift, SunLift Mini, SunPort2 og reservedeler til hydraulikk- og elektriske komponenter.

Å investere i en båtlift til båten din er som å investere i en garasje til bilen din. Båten står trygt heiset over vannet og trengs derfor ikke stoffes og skrapes før hver sesong. En båtlift passer for alle med tilgang til brygge og som ønsker å ta ekstra vare på båten sin. Ideelt for dem som har båten på sjøen i lange perioder . Båtliftene er enkle i bruk og kan betjenes av 1 person m/fjernkontroll. Liftene krever minimalt med vedlikehold.

Sunstream tilbyr 3 års garanti.

Lifter blir sendt på bestilling og blir ikke lagerført i Norge. Vi har 2 demolifter i Sandefjord og 1 i Bergen for visning.

Levering

De fleste lifter blir lagerført hos fabrikant og sendes etter 3-5 dager etter betaling. Transit fra USA til Norge tar ca 35+ dager.

De fleste «wide» modellene produseres på bestilling og tar ca 6-8 uker.

Fraktkostnader fra produsent til kai i Oslo/Drammen/Gøteborg blir inkludert i prisen. Frakt fra kai til marina/brygge el. lignende kommer i tillegg.

Priser

Prisene varierer avhengig av modell og størrelse(kapasitet), så kontakt oss med informasjon om din båt slik at vi kan gi deg et uforpliktende tilbud på din lift.

Montering kommer i tillegg.

Frakt fra havn i Oslo, Drammen eller Gøteborg kommer i tillegg og avtales direkte med kunde.

Det tas forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valuta. For nøyaktig pris, kontakt oss per e-post.

sunstream_logo