http://speedboats.no/wp-content/themes/fullscreen
mer

Rightbox

Hvem er vi

Dreams come true!

Vårt mål er å oppfylle din båtdrøm. Gjennom vårt enestående nettverk av leverandører i USA, som er de fremste i verden, har vi unike muligheter til å skaffe deg nettopp den båten du ønsker. Vi designer din båt, for deg og med deg.

I tillegg til å skaffe deg akkurat det du måtte ønske av din båt, har vi til enhver tid et godt utvalg tilgjengelige båter fra vårt lager. Du finner nye, så vel som brukte båter hos oss i Sandefjord – vi ønsker deg velkommen.

Vi er offisiell forhandler av verdens ledende båtbygger.
Nor-Tech Hi-Performance Boats er den beste båtbyggeren av spesialdesignede katamaraner og v-bunner i verden, og har vært det siden lanseringen av flaggskipet SuperCat 5000 i 1999, som revolusjonerte industrien. De produserer enestående båter som utklasser konkurrenter på design, komfort og praktiske løsninger. Båtene er tilgjengelige i størrelser fra 36 fot til 50, og det nye flaggskipet Sport Yacht Series 80, som er hele 80 fot.

I tillegg til å tilby markedes beste båter er Speedboats AS også importør for Mercury Racing, verdens største produsent av motorer og utstyr. Ved å være autorisert forhandler for dems produkter kan vi til enhver tid tilby deler fra et stort delelager, konkurransedyktige priser og personlig service.

Etter over 40 år i bransjen har Hering Performance Propellers opparbeidet seg til å bli verdens dyktigste produsent av propellere til alle båter. Med mange års erfaring i racing har Hering unik kunnskap ingen andre produsenter på markedet har. Vi er stolte av å samarbeide med den verdensledende produsenten.

Vi har bestemt oss for at du skal styre vår arbeidsdag. Vi tilbyr 24 timers MekanikerService, utsalg proffshop, opplag, transport, import/eksport og etterbestilling.

Hos oss skal kundene skal alltid få vår største oppmerksomhet– enten det gjelder første kontakt, oppfølging eller service.

Velkommen til oss!