http://speedboats.no/wp-content/themes/fullscreen
mer

Rightbox

Verado

Speedboats tilbyr service & diagnose av Mercury Verado serien. Vi har diagnose pc der vi kan foreta diagnoser, justeringer og lese av all info om motoren.

Service:
Servicen utføres i henhold til Mercurys serviceskjema og kun orginale deler blir brukt. I tilllegg til å tilby Mercury Racing produkter har vi også Mercruiser og Mercury.

Propellere:
Hering Performance Propellers tilbyr propellere til alle Verado motorer. Det gir økt handling og bedre toppfart med 2-3 mph i de fleste tilfeller. Det gis 1 års garanti. Ønsker du mer informasjon hvordan du kan få mer fart ut av båten din ved å bytte propellere? Har motoren din 2-300 rpm for mye eller for lite? Alt dette og mye mer kan vi hjelpe deg med.

Tilleggsutstyr:
Er du lei av at måker og andre fugler skraper opp og gjør så du må vaske motoren regelmessig? Ved å kjøpe et beskyttelsecover spesialdesignet av Mercury unngår du dette. Coveret kan også brukes om vinteren for å hindre støv. Coveret er lavet av SurLast polyester, er vind- og vanntett. Coveret er også UV beskyttet og finnes til 135-300hk Verado motorer 2000-2011. For pris ta kontakt.