http://speedboats.no/wp-content/themes/fullscreen
mer

Rightbox

Nor-Tech 340 Open, 2012 mod.

Europas første 340 er nå til salgs hos Speedboats AS. En stilig og praktfull båt utrustet med alt tenkelig utstyr for lange dager på sjøen. Båten er lakkert i Audi Brown Metallic m/lyst interiør og customlakkerte Mercury 300 Verado motorer.

Båten er Fabrikkny
Type Skjærgårdsjeep/landstedsbåt
Merke Nor-Tech
Årsmodell 2012
Lengde(fot) 34
Lengde(cm) 1036
Motor Inkl. Ja
Motormerke Mercury Verado 300
Motortype Utenbords
Motorstr.(HK) 900
Drivstoff Bensin
Materiale Glassfiber
Farge Audi Brown Metallic
Sitteplasser 11
Soveplasser 2
Maks fart(knop) 71

Nor-Tech 340 er en skjærgårdsjeep designet for Norge med høyt fribord, kjøredyktig skrog og komfortabel plass. Nyeste modell fra Nor-Tech og ble vist frem for første gang under Fort Lauderdale Boat Show i November 2011. I skjærgårdsjeep serien til Nor-Tech finner du per idag kun 390 og 340.

Per idag er dette den raskeste skjærgårdsjeepen Nor-Tech har bygget med en toppfart på 71 knop levert av 3×300 Verado. I tillegg blir båten levert uten tak og med en layout på interiøret som minner mer om en bil. Båtens farge er Audi Brown Metallic blant annet sett på Audi R8 og interiøret er lys vinyl som er vanntett og UV beskyttet. Båten er også utstyrt med flexi teak, et vedlikeholdsfritt gulv som får frem det eksklusive utseende. For å sette prikken over i’en har vi også lakkert motorene hvite m/brune detaljer for å matche båten.
Båten er spekket med teknologiske gadgets som blant annet 2 stk 12″ Garmin touch GPS skjermer,  Mercury Vesselview, Mercury DTS throttles, Clarion cd spiller m/ipod tilkobling og en holder til Ipad2 sentrert foran fører. Båten har i tillegg undervannslys, LED koppholdere og fisketank for de som ønsker å bruke båten til litt mer.

This entry was posted in Solgte båter. Bookmark the permalink.