http://speedboats.no/wp-content/themes/fullscreen
mer

Rightbox

Nor-Tech 390 Sport Open

Verdens nyhet, den første båten i Europa

Utviklet og designet for nordiske forhold. Denne båten er utmerket for den norske skjærgården og vil forandre betegnelsen på det vi idag kjenner som skjærgårdsjeep. Lettkjørt til tross for lengden, og oppfattes meget sikker selv i høy sjø. Utmerket for familier som ønsker et annet transportmiddel ned til hytten ved kysten. Båten er tilpasset Norge med blant annet løftekroker for utløfting og baugthruster.

Lengde: 11,8 M
Bredde: 2,97 M
Dybde: 76cm
Vekt: 4763kg
Motor: 3x Mercury Verado 300
Toppfart: 75 mph

Eksteriør: Porsche Aqua Blue lakk, med singel sølv stripe og Nor-Tech logo, twin steppet 24 graders v-bunn m/baug thruster, Ankervinsj fastmontert i baugen. Meget konservativ lakk, kombinert med litt moderne trekk.

Interiør: Custom designet interiør i blått, hvitt og grått m/carbonfiber lignende stoff (kun det blå) som gir en smak av performance kombinert med stil, solseng i baugen som enkelt gjøres om til bord med plass til 8 stk. I tillegg er det en solseng med plass til 2 stk foran konsollen. Ved styre posisjonen er det en seterad med 3 seter, en på hver side av styrmann, stå-/sitteplass til 2 stk bak setene, som også er kombinert isboks og sete. I akterenden finner du en sittegruppe med plass til 5 stk, som også kan gjøres om til en stor åpen flate. Blått LED lys i koppholdere og rundt i hele båten, samt undervannslys til kvelden. Mye oppbevaringsplass i hele båten både i baug og akter enden. Windbreaker er også installert for å gi mer komfort ved kjøring i høy hastighet. Glassfiber tak m/ manuelt soltak som er enkel å bruke på varme sommerdager. Taket gir god beskyttelse mot regn og vind.

Cabin: Cabin under styrehuset med toalett, vask og sengeplass til 2 stk. Enkel tilgang til elektronikk, sikringer og Ipod docking stasjon.

Utstyr: 2stk Garmin GPSmap 4212, Kompass, Carbonfiber dash, Merury Vesselview, Clarion stereo m/JL Audio høyttalere og bass, En mengde koppholdere, Searchlight, 2 stk isbokser, utedusj, løftekroker, 2 stk bord, oppbevaringsplass i taket og mye mer.

Pris: SOLGT

This entry was posted in Solgte båter. Bookmark the permalink.